Snart är det åter igen jul i kalendern och många ser fram emot ledighet, god mat och mysiga stunder med familj och vänner. Att äntligen få tid att läsa alla de där spännande böckerna som man köpt och bara få andas ut i ett par veckor. Men julen innebär oftast inte bara lugn och ro. Julmat ska handlas och fixas, julgodiset ska göras, hemmet ska julpyntas och klapparna ska köpas. Med en knapp månad kvar till julafton är det nu hög tid att börja planera och fixa inför denna mysiga högtid.
 
En hög med färgglada t-shirts
 

Den perfekta julklappen

Årets julklapp är utsedd och vinnaren blev hörlurar. Detta håller vi inte riktigt med om. Vi boknördar tycker självklart alltid att böcker är det absolut bästa man kan ge bort, oavsett årstid eller relation till personen som fyller år, avtackas eller vad högtiden nu kan tänkas vara.

Eftersom man dock gärna vill ge något lite mer personligt i present eller julklapp till sina riktigt nära vänner eller familj så tycker vi att man kan tillverka egna t-shirts till de man älskar. Självklart kan man hitta snygga film t-shirts eller t-shirts med tryck på band eller artister etcetera och för filmfanatikern eller musikälskaren är dessa t-shirts helt klart perfekta.

Men vad finns det för t-shirts för läslusen? Inte särskilt många tyvärr. Att trycka upp ett par snygga t-shirts med citat från vännens favoritböcker, favoritförfattare eller kanske till och med bild på favoritförfattaren eller bokframsidan eller boktiteln är en helt fantastisk present. Detta personliga och mycket användbara plagg i kombination med någon eller några av årets bästsäljare kommer garanterat göra den läs-tokiga kompisen överlycklig.