Att ta hand om alla sina prylar som har införskaffat genom åren är något som inte alltid är det lättaste. För av någon anledning så har de flesta i dagens samhälle väldigt lätt ör att köpa nya prylar jämt och ständigt, vilket i sin tur ofta resulterar i att man samlar på sig allt mer under tidens gång.

Och det hör ju inte till ovanligheterna direkt att böcker hamnar på vinden, och andra prylar slängs in längst in i garderoben. Där kan de sedan ligga under flera års tid, utan att man ens har lagt märke till att de låg där. Och bara detta säger ju för övrigt hur mycket värde dessa prylarna har för en själv, det vill säga nästan inget alls.

Den kanske största nackdelen med att samla på sig prylar och gömma dem är att man inte riktigt har kontroll över i vilket skick de befinner sig i. Har man till exempel en riktig otur så kanske man hittar mögel på en av sina gamla barndomsböcker längst in på vinden. Något som väl inte känns särskilt kul i längden?

Det bästa är helt enkelt att försöka rensa ut så mycket det bara går och detta ganska så ofta. Ett annat alternativ är annars att försöka sluta köpa på sig nya prylar jämt och ständigt. Då slipper man kanske det där möglet på böckerna.